Хіти тижня. Зупинився у люксовому номері: Зеленський заселився на Закарпатті в елітний санаторій (фото)

Президент Володимир Зеленський відправився на відпочинок на Закарпаття, він зупинився в одному з кращих санаторних комплексів регіону "Деренівська Купіль", який розташований у селі Нижнє Солотвино. Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу PavlovskyNews, передають Патріоти України.

За інформацією каналу, працівники санаторію підтвердили візит глави держави, однак в якому з декількох готелів комплексу зупинився Зеленський, невідомо. При цьому на ресепшені запевнили, що перебування президента не створило дискомфорту для інших постояльців.

Варто зауважити, що оренда найдешевшого номера в "Деренівській Купелі", відповідно до інформації на сайті санаторію, обійдеться в 2300 гривень за добу.

Зеленський, швидше за все, зупинився в люксовому номері, який зараз коштує 4200 гривень, або Family - 5400.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...