Хіти тижня. Звалище "руского міра": Лікарні Донецька готують до масового прийому інфікованих росіян, - соцмережі

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що Міністерство охорони здоров'я так званої республіки "ДНР" спільно з республіканським "Міністерством закордонних справ", нібито може вирішити почати приймати в місцевих лікарнях хворих коронавірусною інфекцією громадян Російської Федерації. Про це повідомив Telegram-канал "Український Діалог", передають Патріоти України.

Так, МЗС "ДНР" спільно з так званим республіканським Міністерством охорони здоров'я звернулися з офіційною заявою до російського Міністерства закордонних справ. В телефонограмі представники "ДНР" підкреслили, що "Донецьк готовий розмістити уражених коронавірусом громадян РФ в медичних установах "республіки". Про це заявила депутат Народної ради так званої" ДНР "Анастасія Селіванова.

"У цій новині "прекрасно" все! Спочатку російські "визволителі" перетворили колись процвітаючий український регіон на смітник біологічного сміття, потім в пограбоване і заміноване гетто, а тепер збираються зробити з нього лепрозорій", - прокоментували повідомлення у соцмережі.


"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...