Хіти тижня. "Звучить досить непогано", - відомий політолог назвав ім'я сьомого президента України

Гучний скандал під час останнього ефіру ток-шоу Савіка Шустера виводить в публічний простір гостре протистояння олігархів Ріната Ахметова та Ігоря Коломойського.

Олексій Голобуцький

При цьому саме Коломойський може стати наступним українським президентом. Про це в своєму телеграм-каналі повідомив відомий український політолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

Він провів аналіз публічного скандалу в прямому ефірі між Шустером і Коломойським і зазначив, що одіозний олігарх не тільки повернувся у велику політику, а й може стати наступним президентом України. "Висновки цікаві. Судячи з того, як жваво Коломойський включився в активне політичне життя країни, він цілком може в кінці особисто взятися за справу. А чим погана концепція: молоді-зелені не впоралися, але ідея хороша, тому все візьме в свої руки досвідчений Коломойський і зробить сам? "Сьомий президент України" звучить досить непогано", - підкреслив Голобуцький, коментуючи можливий розвиток подій.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...