Хіти тижня. Звички з минулого життя: Колег обурив вчинок "слуги" Остапенка в черзі за зарплатою (відео)

Депутат Анатолій Остапенко намагався пройти за зарплатою поза чергою.

Анатолій Остапенко. Фото: РБК.

Відео з депутатом від фракції "Слуга народу" Анатолієм Остапенком, де він ігнорує чергу, що стоїть в касу за зарплатою, з'явилося в Тelegram-каналі "Чорний лицар", передають Патріоти України.

На відео видно, що біля каси зібралася чималенька черга, в основному з жінок, хоча за кадром чути і чоловічі голоси. Люди намагаються привернути до порядку чоловіка, який не став прилаштовуватися "в хвіст", а відразу без слів попрямував до каси. Жіноча частина черги тут же взялася його урезонювати: "30 хвилин чекаємо. І ми вам хочемо сказати, що будьте ввічливим", "Можна ж нормально сказати: пропустіть, будь ласка, без черги, я поспішаю, а не просто прийти і стояти, як ніби інші не люди", - намагаються урезонити "пробивного" чоловіка люди.

"Ви могли б назвати себе, шановний?" - звертається до нього з питанням жінка, яка знімає відео. "Ви назвіть себе", - парирує їй не-любитель стояти в чергах. "Мене звуть Тетяна? Як звати вас?" - не вгамовується жінка. "Мене звуть Анатолій", - продовжує чоловік діалог, який все більше стає схожим на урок англійської в другому класі. (My name is ...) "Моє прізвище Шмерего. А ваше?" - продовжує прискіплива жінка. "У мене Остапенко", - нехотя відповідає їй співрозмовник. "Добре, спасибі, пане Остапенко. Ми просто будемо знати героя в обличчя, спасибі", - завершує розмову Тетяна Шмерего.

До речі, в базі даних НАПКА жінка з таким імененем числиться як співробітниця апарату Верховної Ради. Правда, її декларація є лише за 2016 рік. Цілком ймовірно, вона знову там працює. "У касі ВР видавали зарплату. Була кілометрова черга. Депутат СН Анатолій Остапенко намагався пройти поза чергою. Трохи не побили", - підписано опубліковане відео.

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...

За звʼязки з командою Навального: У РФ заарештовано журналістів AP і Reuters (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 21:59

У Росії заарештували журналістів Сергія Кареліна і Костянтина Габова, які працювали на Reuters та Associated Press, за звинуваченнями у нібито співпраці з командою Олексія Навального. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України. Карелін, який має ...