"Х*хла жодного не бачив, а в окоп прилетіло": Окупант розповів про втрати та своє везіння досі залишитись живим (аудіо)

Військовослужбовець РФ розповів про ситуацію та втрати серед окупантів на фронті. Про це свідчить чергове перехоплення ГУР МО України, передають Патріоти України.

Так, він визнає своє везіння, що досі залишився живим. За його словами, всі російські солдати хочуть додому, "навіть чеченці кажуть "бежать отсюда, нах*й". Також окупант розповів, що гранати розриваються в напівметрі від нього, "влучають в голову — в каску". "Хохла" жодного не бачив", — додав окупант.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колони ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...