Х**ло наказало? Ватажки "Л/ДНР" звернулися до Зеленського на тлі російського прапора та "спалили" причетність РФ

Президент Росії Володимир Путін, відповідаючи на пропозицію українського лідера Володимира Зеленського про зустріч на Донбасі, заявив, що ситуацію в регіоні йому необхідно обговорювати з керівництвом "Л/ДНР", в той час як РФ нібито не є стороною конфлікту.

Разом з тим, обидва лідери невизнаних республік записали звернення до Зеленського, коли позаду них стояли прапори "ЛНР" і "ДНР" разом з прапором Росії. Ватажок "Донецької народної республіки" Денис Пушилін опублікував ролик на своєму YouTube, а звернення глави "ЛНР" Леоніда Пасічника з'явилося на YouTube-каналі "ДТРК ЛНР".

На двох відео прапори невизнаних республік знаходяться поруч з державним символом Росії, що свідчить про розбіжність слів Путіна про непричетність РФ до війни на Донбасі з дійсністю.

Нагадаємо, 22 квітня президент Росії відповів на пропозицію про зустріч із Зеленським. Він сказав, що готовий поспілкуватися з президентом України не на Донбасі, а в Москві.

Пізніше ватажок невизнаної "Луганської народної республіки" Леонід Пасічник заявив про готовність зустрітися із Зеленським. Про таке ж бажанні висловився "глава ДНР" Денис Пушилін.

Прес-секретар Зеленського Юлія Мендель повідомила, що президент обов'язково відреагує на останню заяву свого російського колеги Володимира Путіна. Увага! Відео містять пропаганду.


Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...