Х**ло не відкрутиться: Захист на суді в Гаазі визнав, що військові з курської бригади були на Донбасі

У Нідерландах на суді у справі про катастрофу MH17 захист обвинуваченого визнав, що російські військові з 53-ї зенітно-ракетної бригади Російської Федерації в липні 2014 року перебували на Донбасі і воювали проти України. І вимагав долучити його нібито виправдувальні свідчення, зазначають Патріоти України.

Повідомляється, що сьогодні перш ніж на судовому засіданні почали зачитувати обвинувачення, захист обвинуваченого росіянина Олега Пулатова вимагв, щоб до справи були долучені покази свідка S45.

Зокрема, цей свідок входив до складу 53-ї зенітно-ракетної бригади Збройних сил Росії і перебував на Донбасі в липні 2014 року. У своїх свідченнях він заявляв, що ракета "Бук" нібито не могла збити малайзійський Boeing, але пізніше відмовився від своїх слів. Суд дійшов висновку, що прокуратура була вправі не включати ці покази до матеріалів справи, і відмовив адвокатам.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...