Х**ло ніяк не заспокоїться: Кремль хоче розмістити ядерну зброю в Криму

Росія планує розмістити ядерну зброю в анексованому Криму. Про це повідомляє пресслужба Міноборони, передають Патріоти України.

Міністр оборони України Андрій Таран зазначив, що відповідна інформація про підготовку розміщення ядерної зброї в Криму перебуває в розпорядженні відомства.

"Підготовка Росії до розміщення ядерної зброї в Криму становить серйозну небезпеку для всієї Європи і цивілізованого світу. Спроба Російської Федерації встановити домінування в Чорноморському басейні є великою загрозою економіці України, Туреччини та інших європейських країн", - сказав міністр.

Таран назвав перешкоджання Росією вільного судноплавства в Керченській протоці небезпечними. "Спроби Росії пригнічувати комунікації засобами радіоелектронної боротьби перешкоджають навігації повітряних суден та судноплавства в акваторії Чорного моря. Цю заклопотаність також поділяють інші країни регіону, зокрема Румунія", - додав Таран.

Окупанти наступають на північний захід від Липців - ОСУВ "Хортиця"

неділя, 12 травень 2024, 23:44

Станом на вечір неділі 12 травня російська окупаційна армія веде наступальні дії на північний захід від Липців Харківської області. Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. "Наразі російська армія проводить наст...

Грім серед ясного неба! Шойгу замінив на посаді головного яструба Кремля

неділя, 12 травень 2024, 22:53

Володимир Путін призначив Сергія Шойгу секретарем Ради безпеки РФ замість Миколи Патрушева. Про це повідомляє російське інформаційне агентство ТАСС, передають Патріоти України. Президент Росії Володимир Путін зняв із посади секретаря Ради безпеки Росії...