Х**ло перелякане: Параноїк Путін перебрався жити до Кремля через страх і стрес, - The Mirror

Президент Росії Володимир Путін переїхав до офісу в Кремлі, що добре охороняється. Все через стрес i війну в Україні. Донедавна він, як відомо, жив у підмосковній резиденції в Ново-Огарьово. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України.

Так, в одному з інтерв'ю диктатор визнав, що під час недавнього візиту приймав лідера Китаю Сі Цзіньпіна у своїй кремлівській квартирі.

У розмові з журналістами він зазначив, що має тут квартиру, в якій останнім часом проводить багато часу. Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков підтвердив, що рішення Путіна жити поряд зі своїм кремлівським офісом безпосередньо пов'язане із війною.

Пєсков уточнив, що від початку війни в Україні Путін часто проводить час у кремлівській квартирі, бо має щільний робочий графік. За наявною інформацією, квартира Путіна перебуває в Сенатському палаці, який спроєктував російський архітектор Матвій Казаков у 1776 – 1787 роках.

Свій план: Кім Чен Ин розраховує відновити економіку КНДР завдяки зв’язкам з Росією, - FT

вівторок, 30 квітень 2024, 7:44

Президент Північної Кореї Кім Чен Ин намагається посилити зв’язки з Росією для відновлення економіки КНДР. Відносини російського диктатора Володимира Путіна та Кім чен Ина значно зміцнилися після початку повномасштабного вторгнення Росії до України. П...

Своїх "кадрів" бракує? Росіяни вербують білоруську молодь до збирання БПЛА, - ЦНС

вівторок, 30 квітень 2024, 6:30

Російські окупанти продовжують використовувати Білорусь для ведення війни проти України. Зокрема, тепер білорусів намагаються залучити до збирання безпілотних літальних апаратів. Такі спроби загарбників було помічено в Білоруському національному техніч...