Х**ло пішло на загострення: Росія відкрила стрілянину по британському есмінцю в Чорному морі

Росія відкрила попереджувальну стрілянину по британському есмінцю в Чорному морі

Росія заявила про порушення російського кордону британським есмінцем Defender біля мису Фіолент (Крим). З боку РФ була відкрита попереджувальна стрілянина. Про це повідомляє видання "РИА Новости", передають Патріоти України.

Російський бомбардувальник виконав попереджувальне бомбометання. Корабель "Дефендер" покинув територіальне море РФ після цього. Есмінець був попередньо попереджений про застосування зброї в разі порушення державного кордону РФ. "На попередження не відреагував", - уточнили в Міноборони РФ.

Зазначимо, мис Фіолент знаходиться на Гераклейському півострові в південно-західній частині окупованого Росією Криму, в Балаклавському районі Севастополя. У Міноборони РФ заявили, що бомбардувальники використали чотири осколково-фугасні авіабомби для припинення дій британського корабля.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...