Х**ло потурбувалось? У таємної коханки Путіна знайшли майно на мільярд (фото, відео)

Глава ради директорів "Національної медіа групи", олімпійська чемпіонка Аліна Кабаєва в липні 2018 вперше оформила у власність ділянку землі на Рубльово-Успенському шосе. Про це йдеться в розслідуванні "Відкритих медіа", передають Патріоти України.

За даними Росреєстру, на Аліну Маратівну Кабаєву оформлена ділянка землі площею 25 соток, розташована в селищі будинку відпочинку "Успенське". Вона прилягає до ділянки в 45 соток, якою, за даними Reuters, володіє бабуся Кабаєвою Анна Зацепеліна. Загальна вартість володінь родини Кабаєвої в Успенському, за оцінкою видання, становить 655 мільйонів рублів.

відкриті медіа

Мати олімпійської чемпіонки Любов Кабаєва в 2010 році оформила в оренду на 49 років ділянку землі в селі Есто-Садок в Адлерському районі Сочі. Серед її сусідів - керівники "Газпрому", а також тезка Романа Золотова, сина глави Росгвардіі Віктора Золотова. Крім того, в декількох кілометрах від Есто-Садка знаходиться гірський хребет Псехако, де розташовується резиденція, яку відвідував прем'єр-міністр Дмитро Медведєв.

Виписка з ЕГРНВідкриті медіа

Любов Кабаєва, за інформацією "Собеседника", орендує двоповерхове шале площею 334 квадратних метра. Мати Аліни Кабаєвої і ще 11 орендарів разом платять за оренду ділянок і декількох будинків 101,5 тисячі рублів на рік, або 278 рублів в день на всіх. Якщо припустити, що всі орендарі платять порівну, то виходить, що мати Кабаєвою знімає шале за 23 рублі в день. Про загальну вартість оренди стало відомо з рішення арбітражного суду: місцева влада хотіла підвищити плату більш ніж в 20 разів, орендарі оскаржили це в суді і той встав на їх сторону.

В цілому сім'я Аліни Кабаєвої володіє шістьма квартирами в Москві і Петербурзі, двома будинками та 70 сотками землі. За оцінкою видання, загальна ринкова вартість нерухомості може становити близько 1,25 мільярда рублів.

Нерухомість сім'ї Аліни Кабаєвої в Москві і Московській області. Земля в Городище була продана в 2016 році. Інфографіка «Відкриті медіа»Відкриті медіа

Нерухомість сім'ї Аліни Кабаєвої в інших регіонахВідкриті медіа

У 2008 році газета "Московський кореспондент" назвала Кабаєву подругою Володимира Путіна.

"Я завжди погано ставився до тих, хто з якимось грипозним носом і зі своїми еротичними фантазіями лізе в чуже життя. У публікаціях подібного роду згадуються успішні і красиві дівчата. І думаю, що не буде несподіваним, якщо я скажу, що вони всі мені подобаються. Так само, як і всі російські жінки", - відреагував тоді російський президент.

Незабаром видання було закрито, а олімпійська чемпіонка ще багато разів обтічно відповідала на відповідні питання.

"Навіть сильна і успішна жінка повинна розуміти, що чоловік - це головне, стрижень. Давайте не будемо один одного обманювати і говорити, що ми все для себе робимо. Куди ми без чоловіків!", - говорила вона в 2011 році.

Аліна Кабаєва і представники "Національної медіа групи" наразі не коментували розслідування "Відкритих медіа".

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...