Х**ло розпочинає новий шантаж? Зустріч радників лідерів "нормандської четвірки" скасували

Зустріч радників глав держав у "нормандському форматі" щодо врегулювання ситуації на Донбасі, яка була призначена на 28 серпня в Парижі, скасовано. Причиною нібито стали розбіжності щодо підсумкових документів. Про це з посиланням на близьке до переговорів джерело повідомляє російський "Інтерфакс", передають Патріоти України.

"Зустріч скасовано через відсутність узгодження проєктів підсумкових документів або розбіжностей до них із боку Німеччини, Франції та України", – сказав співрозмовник агентства.

Він також додав, що нову дату "нормандської" зустрічі радників глав Німеччини, Франції, України і Росії поки не визначено.

Зазначимо, що перед цим видання Vesti.ua повідомляло, ніби переговори політичних радників "нормандського формату" 28 серпня можуть не відбутися. До того ж офіційною причиною перенесення зустрічі могла стати відмова сторони, яка її приймає.

Підкреслюється, що відмовляється від зустрічі російська сторона – "через її безперспективність". Зокрема, співрозмовник ЗМІ заявив, нібито у представників РФ немає часу для того, "щоб узгодити пункти переговорів з представниками невизнаних республік".

"Зустріч перенесли на вимогу Дмитра Козака, голови адміністрації президента Росії. Російська сторона відмовляється проводити переговори, які ні до чого не зобов'язують. У Кремлі наполягають на тому, щоб порядок роботи в переговорній групі не порушувався й у сторін був час для узгодження позицій", – пише видання з посиланням на джерела.

Чи буде велика війна: Журналісти Bloomberg описали чотири сценарії відповіді Ізраїлю за атаки Ірану

четвер, 18 квітень 2024, 7:48

Ізраїль обіцяє помститися Ірану за атаку безпілотників і ракет у вихідні. Поки США та Європа закликають до стриманості, Ізраїль зважує свій вибір. Варіанти відповіді Ізраїлю на недавню атаку Ірану варіюються від ударів по ядерних об'єктах до кібератак....

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...