"Х**ло у бункері": Російський драматург потужно розгромив великодню промову Путіна (фото)

У великодньому відеозверненні президента Росії Володимира Путіна знайшли низку прорахунків з боку відеооператора. Для наочності російський драматург Валерій Печейкін провів порівняння кадрів з привітанням королеви Великобританії Єлизавети і промовою глави держави-агресорки. Зокрема, він виділив 9 ключових пунктів, які говорять про провальний кліп за участю Путіна, передають Патріоти України.

Нижче наводимо повний перелік без змін.

1. Завалений горизонт! Так, друзі, при зйомці президента в країні, що дала світові Тарковського і мультфільм "Маша і ведмідь".

2. Лінії перетинаються у "сильних точках", куди звернений погляд глядача. Так ось, мені навіть довелося поправити кадрування ВВП, щоб зрозуміти, куди, власне, пропонує мені дивитися оператор. В оригіналі це щелепа президента і ... ліва нирка? Тонка кишка? Куди? Дивимося далі...

3. У нижній третині у Путіна – чайник, чашка з блюдцем, паска і яйця. Другий акцент на яйця – самого Путіна. Хто і навіщо його так посадив? Це просто п**дець.

4. У випадку з королевою "сильні точки" – це рот і (ні, не ц*цьки) – серце. Вона буквально ніби говорить вустами від серця. Розумієте? Це нам повідомляє композиція кадру.

5. У королеви камера кіношна, у Путіна – телевізійна. І світло таке ж: спрямоване і загальне студійне.

6. Путін сидить близько до каміну, він в тій же різкості, не виникає "розмитого фону", який дає зосередитися на тому, хто говорить.

7. У той же час у королеви позаду – затишок і краса. У Путіна – новоділ і бункер.

8. Королева сидить в одязі нефритового кольору. Ні поруч, ні навколо неї немає такого кольору і його відтінків. Таким чином, її фігура відокремлена від простору. Путін же – в брюках і кофті кольору каміну. Де тут президент, а де облицювання – не одразу зрозумієш,

9. І нарешті паска хоч криво, але показана в нижній лівій третині. А ззаду на табуретці стоїть ікона. Якщо розшифровувати це, то так: побут і кусь важливіші, ніж Бог і воскресіння.

"Але, можливо, я дарма так чіпляюся і нам дійсно хотіли сказати, що їжа важливіша за дух, а Путін – це похмурий камін навколо пекельного вогню. І тільки в його руках – завалювати горизонт і піднімати з-за нього Сонце", – із сарказмом зазначив Печейкін.

У коментарях під його розбором також спалахнула активна дискусія, де користувачі поділилися своїм негативним враженням про Путіна.

"Навіть без такого тонкого розбору, одразу впадає у вічі різниця поз – аристократка і злодій в законі", "Це не завалений горизонт, а спеціальний нахил земної осі, щоб Америку затопило!", "А що ви хочете, королева, вона королева і є. А Вован, просто гопник при владі" , Знову англійка нагадила", "Єхидна п*скуда. І я не про жінку", – пишуть люди, невтішно висловлюючись про лідера країни-агресорки.

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...

"Підриваються наші бійці та техніка": Російські окупанти скаржаться на українські ДРГ, які заходять із Сумщини

неділя, 5 травень 2024, 17:43

Російські окупанти скаржаться, що українські ДРГ активізувалися з боку Сумщини і створюють проблему для їхнього особового складу та техніки. Про це розповів командир російської інженерно-саперної роти, передають Патріоти України. За його словами, украї...