"Хлопчик для биття" з Банкової: І в "ДНР" розгледіли "зраду" у заяві Богдана про російську мову для "молодих республік"

Олександр Ходаковський різко відреагував на ідею колишнього юриста Коломойського.

Один з колишніх ватажків "ДНР" Олександр Ходаковський дуже різко відреагував на можливу пропозицію офіційно дозволити російську мову на Донбасі. Про це повідомив український журналіст Денис Казанський, який опублікував скріншот зі сторінки Ходаковського в соцмережах, передають Патріоти України.

"ДНРівці пропозицію Андрія Богдана не оцінили. Дуже красномовно говорить про наш статус в їхніх очах - недолюди. Так хто вас взагалі питати збирається, дегенерати - відповів Богдану польовий командир "ДНР" Ходаковський, - йдеться в повідомленні.

Казанський зазначив, що якщо договірняк трапиться, то питати як раз ніхто не буде його. "Просто поставлять перед фактом. А якщо буде бикувати - відправиться до Мозгового та Мотороли", - додав він.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...