"Хлопчик для биття" знає, що говорить: Пєсков поспівчував учневі, який наважився поправити Путіна, котрий ніс історичну "пургу" (відео)

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков поспівчував школяреві, який раніше поправив Володимира Путіна в бесіді про Північну війну. Про це він заявив в ефірі телеканалу Росія-1, зазначають Патріоти України.

"Я уявляю собі, що цьому бідному хлопчику довелося пережити", - заявив спікер Кремля, відповідаючи на відповідне запитання журналіста

1 вересня в час зустрічі Путіна з учнями у Владивостоці школяр поправив російського президента, який назвав Північну війну Семирічною.

"Чого Петро I Семирічну війну вчинив? Причому зі шведами там сім років воював", - сказав Путін. Учень поправив його, зазначивши, що Петро I почав зі Шведським королівством Північну війну. "Спасибі за поправочку", - відповів президент РФ.

Після цього директор школи №35 у Воркуті Юлія Рябцева, де вчиться хлопчик, який поправити Путіна, заявила, що учень зважився на це через певне нахабство, яке властиве молодим.

Сам президент РФ, кажучи про те, що сталося, зазначив, що його поправка школяра ніяк не зачепили, а навпаки - порадувала.

На цій же зустрічі зі школярами з Путіним стався й інший курйоз. 10-річний Єгор попросили російського президента підписатися на свій Ютьюб-канал, однак Путіну не вдалося самому розібратися, чого від нього хочуть.

"Що потрібно ... що потрібно підписати? Єгор, що треба підписати? Підписати що потрібно? Я не зрозумів, що я повинен підписати?", - відреагував російський лідер.

Зазначимо, що Путін вважає, що добре розбирається в історії. Чергова історична стаття президента Росії вийшла в липні. Цього разу вона повністю присвячена Україні, а саме його улюбленому судженню про те, що українці і росіяни є братніми народами.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...