"Хлопчик" у шортиках: У Івано-Франківську СБУ затримала коригувальника вогню по важливих об'єктах (фото)

Служба безпеки України розкрила велику агентурну мережу росіян. Зрадники передавали ворогу інформацію про військові та цивільні об'єкти, а також коригували вогонь. СБУ викрила велику агентурну мережу російських окупантів, яка діяла одразу в кількох областях. Її організував зрадник з Одеси, якого окупанти російські куратори називали "Професор", інформують Патріоти України.

Затримання коригувальника в Івано-Франківську

СБУ затримала мешканця Івано-Франківська, який вирішив зрадити Україну та стати на бік ворога. Його затримали на "гарячому" після збору даних для ворога, які він завдяки оперативності правоохоронців не встиг передати ворогу.

Російська фсб дала йому доручення зібрати дані про військові об'єкти області, переміщення ЗСУ, блокпости та ОВА, СБУ та інші державні органи. Встановлено, що його на бік росіян перетягнув раніше завербований мешканець Одеси, якого також затримали просто під час збору даних для окупантів.

Слідство триває, СБУ встановлює усіх зрадників, які були причетними до цієї агентурної мережі росіян.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...