"Хлопок с последующим пожаром": Біля острова Зміїний горить ще один російський військовий корабель, - "Думська"

У Чорному морі поблизу острова Зміїний горить російський фрегат проекту 11356Р типу Буревісник. Про це повідомляє "Думська", передають Патріоти України.

За даними видання, перед спалахом на борту судна стався вибух. Зараз над цим районом Чорного моря зараз кружляє ворожа авіація. На допомогу кораблю із тимчасово окупованого Криму вийшли рятувальні судна.

Причини того, що сталося, з’ясовуються. Інформація про вибух на кораблі з’явилася у соцмережах ще вчора увечері. Сьогодні журналісти видання отримали підтвердження.



"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...