"Хлопці, я не починаю спілкування з брехні": Зеленського у Туреччині спіймали пропагандисти Путіна (відео)

Російські пропагандисти зустрілися з майбутнім президентом України Володимиром Зеленським під час його відпочинку в Туреччині. Відповідний відеозапис зі склеєних фрагментів опублікувала в соцмережах Ольга Скабєєва, повідомляють Патріоти України.

Пропагандисти намагалися обговорити із Зеленським конфлікт на Донбасі, зокрема, Мінські угоди і амністію для терористів.

Однак Зеленський заявив, що вони "погано почали" розмову, оскільки оперують брехливими фактами. Він всіляко уникав спілкування з пропагандистами, додавши, що не хоче з ними обговорювати питання, які стосуються України.

"Хлопці, я не починаю спілкування з брехні. Це поганий початок відносин. Це питання нашої країни. Мене обирав народ України, я буду розмовляти з народом України. Хлопці, не починайте наше спілкування з дуже незрозумілих відносин", - говорив Зеленський.

Потік 500-х окупантів посилюється: У ГУР назвали кількість дезертирів з армії Росії та звідки тікають найчастіше

понеділок, 29 квітень 2024, 17:30

Станом на кінець квітня 2024 року кількість дезертирів з Південного військового округу окупаційної армії РФ досягла 18 тисяч осіб. Про це повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України в понеділок, 29 квітня. . За даними розвідки, лев...

Не панацея? Черник пояснив, чому Україні не варто робити ставку на ракети від Німеччини

понеділок, 29 квітень 2024, 16:44

Німецькі ракети Taurus, які Олаф Шольц не поспішає передавати Україні, допомогли б Силам оборони, але не змінили б хід війни. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Петро Черник, передають Патріоти України....