Х**лу мало крові: Росія анонсувала нові "нещадні" удари по Україні

Міноборони Росії анонсує нові удари по об’єктах інфраструктури України. Про це повідомив представник оборонного відомства РФ під час вечірнього брифінгу, передають Патріоти України.

Російські загарбники звинуватили Україну в тому, що це нібито Збройні сили України застосовують касетні боєприпаси по мирному населенню Донецька, тоді як в Україні вже спростували кремлівський фейк, підтвердивши, що ракета була російською.

"У відповідь на ці дії Збройні сили Російської Федерації вживатимуть негайні заходи щодо виведення з ладу підприємств оборонно-промислового комплексу України, які здійснюють виробництво, ремонт і відновлення озброєння, яке "націоналісти" використовують для здійснення "воєнних злочинів", - заявили в МО РФ.

Росіяни закликали працівників вказаних заводів, а також мешканців прилеглих будинків "покинути потенційно небезпечні зони". Окупанти заявили, що їм відоме перебування "іноземних найманців" в Україні, по них "будуть здійснювати точкові авіаудари", подібні до атаки на Яворівський полігон у Львівській області. "Ніякої пощади найманцям не буде, де б в Україні вони не перебували", - пригрозили в МО Росії.

Крига скресла? Очільник МЗС Британії повідомив, коли Україна отримає дозвіл на удари західним озброєнням вглиб РФ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:58

Рішення щодо зняття обмежень для України на застосовання західної далекобійної зброї по військових цілях на території Росії буде прийняте до початку зими. Про це у четвер, 26 вересня, заявив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі, перед...

На концерті Кобзона тримається підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 вересня

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:50

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.09.24 орієнтовно склали: