Хмари згущаються: Разумков розповів, що думає про Авакова

Обидва діячі, за чутками, не в фаворі у Банкової

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков в інтерв’ю Радіо Свобода заявив, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков виявляється ефективно виконує свої обов’язки, зазначають Патріоти України.

"Якщо дозволите мою особисту думку, то я думаю, що міністр внутрішніх справ – на своєму місці. Він достатньо ефективно виконує свої функції.

Критикувати всіх можна. І мене, і його, і народних депутатів України. Але я думаю, що він відповідає тій посаді, на якій сьогодні є", - каже досвідчений політик.

Нагадаємо, 17 червня "Українська правда" з посиланням на джерела писала, що восени уряд Дениса Шмигаля можуть відправити у відставку, щоб заодно звільнити міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. А на пресконференції 20 травня президент Володимир Зеленський заявив, що у разі доведення невинуватості обвинувачених у вбивстві журналіста Павла Шеремета готовий піднімати питання зміни міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...