Хмельничина зазнала удару ракетами "Кинджал". Ворог цілив у базу Повітряних сил ЗСУ

Російські агресори атакували Хмельницьку область аеробалістичними ракетами Кинджал, які росіяни називають "гіперзвуковими". Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону у четвер, 14 грудня.

"Відбувся пуск ракет. Вони попрямували до Хмельницької області, я маю на увазі до Старокостянтинова. Оголошення тривоги було о 14:09 приблизно, коли залунав сигнал по всій Україні. І фактично через 10 хвилин від оголошення повітряної тривоги був "приліт" у Хмельницькій області", – розповів він.

Ігнат підтвердив, що мова йде про Кинджал. Але він не уточнив наслідки атаки.

"Про наслідки, тим паче роботи Кинджалів, а це був Х-47 Кинджал, ми не говоримо. Нехай ворог робить свої висновки. Не будемо давати інформацію, куди вони цілили, влучили чи не влучили", – пояснив він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...