"Хоча імідж вже не врятувати": Президентка Грузії запропонувала випустити Саакашвілі з в'язниці та назвала умову

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі запропонувала випустити колишнього грузинського лідера Міхеіла Саакашвілі з в'язниці з електронним браслетом. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву президентки в інтерв'ю французькому телеканалу France 24.

"Я думаю, що з ним (Саакашвілі - ред.) варто добре поводитися, і я говорю це вголос - оскільки так поводяться з багатьма іншими президентами по всьому світу, які були засуджені до ув'язнення. Є електронні браслети, про які ми знаємо, та інші форми, які більш підходять для країни, яка приєднується до ЄС", - сказала Зурабішвілі.

На запитання про те, чи має намір президентка Грузії помилувати Саакашвілі, враховуючи стан його здоров'я, політик відповіла, що це не відшкодує збитків, завданих країні.

"Вони (європейські чиновники - ред.) підкреслюють збитки, які вся ця ситуація завдає іміджу Грузії на Заході. Мене це турбує, і я багато роблю, щоб полегшити цю ситуацію. Але збитки були завдані рішеннями, прийнятими урядом, і амністія насправді не відшкодує це", - додала вона.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...