Хоча в Кремлі вже чекають заяв: Фейгін розповів, чому Зеленському краще мовчати до інавгурації

На думку адвоката, Володимир Зеленський робить правильний крок, зберігаючи позицію мовчання до своєї інавгурації.
Марк Фейгін. Фото: соцмережі.

Москва чекає заяв від переможця виборів президента України Володимира Зеленського і всіляко провокує, щоб тим самим загнати його в певну залежність від сказаного. Таке припущення в коментарі журналістам висловив російський адвокат Марк Фейгін, передають Патріоти України.

«Навіть Пєсков (прес-секретар президента РФ. – ред.) прямим текстом сказав про те, що “нам рано говорити про якійсь ідеології, про щось ще, поки Зеленський не виступив з якимись заявами”. Він прямо про це сказав: “Ми чекаємо від Зеленського заяв, які стануть передумовою ставлення до нього”. Тобто, дійсно, вони його провокують на якісь слова, які так сказати заженуть його в пастку. “А, ну ось все, він маркував як проросійський політик”, – сказав Фейгін.

На його думку, Зеленський робить правильний крок, зберігаючи позицію мовчання до своєї інавгурації.

«Оскільки він ще не інавгурувався – він не президент. І так сказати, потрапляти у залежність від своїх заяв було б нерозумно, напевно. Але, тим паче, я хочу сказати, що йому мовчати все-одно не вдасться занадто довго. Через місяць його все одно інавгурують. Тому зараз він мовчить більшою мірою через те, що усвідомлює вантаж відповідальності, який на нього звалився, і може бути, поки він перебуває в деякому так сказати онімінні від того, чим йому доведеться займатися», – вважає адвокат.

Він зазначив, що, ймовірно, Зеленський мовчить не через побоювання потрапити в пастку Кремля своїми заявами, а через неготовність що-небудь робити до офіційного призначення головою держави.

«Зеленський мовчить, тому що поки просто не готовий нічого робити і нічого говорити. Але, звісно, Москва буде намагатися провокувати для того, щоб загнати його в певну залежність від зроблених заяв. Таке є. Але я думаю, що йому треба мовчати. Я не український президент, я не маю права радити, але мені здається, що йому до інавгурації краще з цих питань якісь серйозні заяви не робити. Тому що він ускладнить цим самим собі політичне становище, це однозначно», – додав Фейгін.
Джерело: InfoResist

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...

СБУ затримала чергового зрадника, який працював на росіян (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 20:02

Співробітники СБУ викрили зрадника, який створював кремлівську пропаганду на замовлення розвідки РФ. За роботу агентові окупанти заплатили майже 250 тис. у гривневому еквіваленті. Тепер він отримав те, на що заслуговує – 15 років тюрми. Про це повідоми...