Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України.

Зокрема, Міллер наголосив, що США не будуть направляти представника посольства на «інавгурацію» Путіна з огляду на те, що посол нині перебуває за межами Москви.

Однак речник зазначив, що Вашингтон і далі визнає Володимира Путіна «президентом» Росії. «Ми однозначно не визнаємо ті вибори (президента в Росії – ред.) вільними та чесними, але він – президент Росії і продовжуватиме діяти в цій ролі», – пояснив він.

Окупанти скинули вибухівку з дрона на мешканців Берислава на Херсонщині

неділя, 19 травень 2024, 14:04

У неділю, 19 травня, військові армії РФ скинули з безпілотника вибухівку на Берислав Херсонської області. Щонайменше п’ятеро людей дістали поранення. Про це повідомляє Херсонська ОВА, передають Патріоти України. Зазначається, що внаслідок скиду вибухів...

Багато загиблих та поранених: Окупанти вдарили по місцю літнього відпочинку на Харківщині

неділя, 19 травень 2024, 13:30

В Україні оголошували тривогу через загрозу балістики, у Харківському районі пролунали вибухи. Як повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, окупанти вдарили по території, де відпочивали місцеві жителі, передають Патріоти України. За його інформа...