"Хоче бабу": "Слуга народу" потрапив у гучний сексистський скандал у Раді (фото)

Народний депутат від "Слуги народу" Данило Гетманцев потрапив у сексистський скандал у Верховній Раді. Глава фінансового комітету ВР у листуванні з главою бюджетного комітету, "слугою народу" Юрієм Арістовим, назвав жінку "бабою". Фото діалогу в Facebook опублікував блогер Михайло Шнайдер, передають Патріоти України.

Так, негативно Гетманцев у спілкуванні з Арістовим відгукнувся про кандидатку, що претендує на посаду першої заступниці міністра фінансів Ігоря Уманського та працювала на нардепку від "Європейської солідарності" Ніну Южаніну в Раді 8-го скликання.

"Він хоче брати першою заступницею бабу, яка працювала на Южаніну в комітеті у мене, яку я вигнав", – написав "слуга". Шнайдер зазначив, що така поведінка не припустима ні для чоловіка, ні тим паче для народного депутата.

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...

Зеленський звільнив топ-чиновника СБУ

середа, 1 травень 2024, 22:20

Іллю Вітюка звільнено з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України. Про це йде мова у відповідному указі президента Володимира Зеленського від 1 травня 2024 року, п...