"Хоче миру набагато більше, ніж Путін": Зеленський - про візит Моді

Президент України Володимир Зеленський вважає, що прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді хоче миру більше ніж нелегітимний російський президент Володимир Путін. Таку думку висловив Зеленський в інтерв'ю індійським ЗМІ, яке опублікували 25 серпня на YouTube-каналі "Зе!Президент", передають Патріоти України.

Візит Моді в Київ 23 серпня став першим для індійських прем'єрів України. Він і Зеленський провели переговори, після яких Моді заявив, що РФ та Україні доведеться "сісти разом і шукати шляхи виходу з кризи".

"Ми також говорили про це [шляхах до миру] з паном прем'єр-міністром. Звичайно, він говорив про мир, і ми будемо раді обговорити його ідеї, ми будемо раді поговорити про це. Але ми не готові використовувати наші території як один із варіантів пропозиції, – наголосив Зеленський в інтерв'ю. – Ми не міняємо людей на пропозиції і території на пропозиції, і наші цінності, і нашу свободу, і нашу демократію. От ми не готові цим жертвувати, і це абсолютно слушні, зрозумілі аспекти".

Як зазначив президент, проблема в тому, що Путін не хоче миру. "Я не знаю, що вони там говорять, які деталі з Путіним і так далі, але я сказав прем'єр-міністру, що дивіться, з ким ви спілкуєтеся. Ви говорите з ним, він каже вам, що він хоче миру, і в той самий час, коли він каже, що хоче миру, він атакує лікарню ["Охматдит"]", – заявив Зеленський.

На концерті Кобзона підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 серпня

вівторок, 27 серпень 2024, 8:07

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.08.24 орієнтовно склали:

Пекін та Київ тішаться, Москва скреготить зубами: Гарріс обходить Трампа і збільшує шанси демократів на вибори у Конгрес

вівторок, 27 серпень 2024, 7:59

Демократи цієї осені знов можуть отримати більшість в палаті представників та Сенаті. Віцепрезидентка Камала Гарріс має 55% шансів перемогти колишнього президента Дональда Трампа у президентських перегонах в США. Про це свідчать результати прогнозу Dec...