Хоче подобатися усім: Призначений сьогодні Радою міністр економіки Петрашко розповів про свої пріоритети

Призначений 17 березня міністр розвитку економіки торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко розповів про основні пріоритетні напрямки роботи міністерства – це підтримка українського бізнесу в умовах кризи. Про це він заявив у вівторок, 17 березня, під час виступу у Верховній Раді, зазначають Патріоти України.

"Бачу пріоритетними в економіці два напрямки: підтримати і збалансувати українського виробника в ситуації, коли ринки будуть закриватися. Тому важливо допомогти бізнесу зберегти робочі місця, зберегти заробітні плати. Друге - це зробити фундаментальні основи, щоб український бізнес відчував себе добре. Якщо український бізнес в Україны буде добре себе почувати, то прийдуть і іноземні інвестиції ", - підкреслив він.

Він зазначив, що будуть проводитися і системні речі: продовження політики дерегуляції, зменшення тиску на бізнес. "I зробити, щоб бізнес мінімально спілкувався з державою, а займався тим для чого він був створений", – додав він.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...