"Хоче відповідати прикладу Зеленського": Фейгін пояснив, навіщо Путіну поїздка на Донбас

Заяви у Кремлі про те, що російський диктатор Володимир Путін може здійснити поїздку на окупований Донбас, були викликані потребами підтримати моральний дух серед російських окупантів та громадян РФ. Це свідчить про гостру потребу у такій поїздці, але не про те, що президент РФ і справді може це зробити. Про це розповів російський правозахисник Марк Фейгін у коментарі "24 каналу", передають Патріоти України.

Він зазначає: Путін усвідомлює, що повинен здійснити подібний крок, але не факт, що наважиться на нього. "Адже Володимир Зеленський так робить (їздить на прифронтові території, – ред.). Путіну потрібно хоч якось відповідати", – каже Фейгін. Проте правозахисник не вірить, що Путін насправді поїде на Донбас.

"У найкращому випадку десь в тилу поставлять декорації і знімуть короткий ролик, який видадуть за зустріч із реальними людьми. Найімовірніше, це знову буде постановка", – зазначає Фейгін.

Він нагадав, що найчастіше усі зустрічі Путіна були фейковими. Остання із таких зустрічей – з нібито "матерями російських окупантів", які насправді виявилися підставними. Ще один варіант, на який можливо наважиться російський диктатор – це швидко полетіти в Луганськ, сфотографуватися на фоні адміністрації чи зобразити, нібито він у якомусь окопі. Проте на передову або близько до лінії фронту він точно не поїде, каже правозахисник.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...