"Хочешь мира - готовься к войне": Лавров пригрозив повним розривом відносин з ЄС

Сергій Лавров закликав росіян готуватися до ізоляції РФ від Європи.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров допустив повний розрив відносин з Європейським Союзом. Таку заяву він зробив в інтерв'ю одіозному ведучому РФ Володимиру Соловйову, передають Патріоти України.

Лавров запевнив, що Росія "готова" припинити будь-яку співпрацю з Європою, яка планує ввести нові санкції. "Якщо ще раз побачимо (як уже відчули неодноразово), що в якихось областях накладаються санкції", - озвучив умову російський міністр.

Він уточнив, що на крайній захід Кремль піде, якщо в результаті обмежувальних заходів з'являться "ризики для економіки" РФ в деяких "чутливих сферах". Лавров закликав росіян готуватися до ізоляції РФ від Європи. "Треба бути готовим до цього. Хочеш миру - готуйся до війни", - заявив глава МЗС РФ.

Зазначимо, що таку заяву Лавров зробив на тлі підготовки ЄС до введення нових санкцій проти РФ через історію з Олексієм Навальним. Отруєння опозиціонера "Новачком" і його тюремне ув'язнення погіршило відносини Москви з Європою. Слова глави МЗС РФ прокоментував в Telegram відомий російський політтехнолог Станіслав Бєлковський. Він запевнив, що до погроз міністра серйозно ставитися не варто. "Розриву відносин не буде, так як санкції в рамках Третього пакета ім. О. А. Навального (ССН-3) порушено проти фізичних осіб, але це не стратегічні підприємства і галузі економіки", - пояснив експерт.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...