"Хочете коаліції?": Арахамія з іронією протролив Леді Ю

Глава фракції Слуга народу Давид Арахамія прокоментував можливість коаліції його партії з Батьківщиною. Про цю ситуацію він розповів журналістам 17 березня, повідомляють Патріоти України із посиланням на PavloskyNews в Telegram.

За його словами, Батьківщина і ОПЗЖ займаються «поправочним тероризмом». Ймовірно, із земельних законопроєктів. Під час свого виступу він також поскаржився на Юлію Тимошенко. Він заявив, що раніше вона називала представників партії Слуга народу «зеленими крокодилами».

"Ви ж бачите, як Юлія Володимирівна Тимошенко говорила, що з нами в коаліцію, а потім, що ми якісь зелені крокодили, які натискають кнопки бездумно. Я не знаю, як вона хотіла з нами взагалі в коаліцію", - заявив він.

У лютому глава Офісу президента Андрій Єрмак заявляв, що не виключає можливість створення Слугою народу парламентської коаліції з іншими політичними силами, але конкретних домовленостей поки немає. 15 березня в Батьківщині заявили, що переговори про створення коаліції зі Слугою народу ведуться. За словами одного з нардепів, це питання обговорює лідер політичної сили Юлія Тимошенко з президентом Володимиром Зеленським.

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...