"Хочете, виключайте з "Слуги", звітувати не збираюся": Українофоб-мажоритарник Шевченко після вояжу до Лукашенка "скрутив дулю" рідній Зе-команді

Депутат від "Слуга народу" Євген Шевченко заявив, що не збирається виправдовуватися за свою зустріч з невизнаним президентом Білорусі Олександром Лукашенком, і не заперечує, якщо його виключать за це з фракції. Так українофоб відповів в ефірі каналу "НАШ, зазначають Патріоти України.

"Я не збираюся звітувати ... Моя позиція публічна, відкрита. Хочете виключати, виключайте. Я вам тільки спасибі за це скажу", - висловився нардеп.

Нардеп наролягає, що керівництву фракції СН він говорив, що збирається на зустріч з Лукашенком. Також підкреслив, що з Офісу президента йому ніхто з цього приводу не дзвонив.

"Не знаю, доповідали вони (з фракції. - Ред.) Далі на Банкову чи ні", - зазначив Шевченко.

"Слуга" сказав, що для нього було "великою честю" зустрітися з Лукашенком. На його думку, Україні "важливо підтримувати" дипломатичні відносини з Білоруссю, про що він і говорив з невизнаним лідером сусідньої країни під час зустрічі. В цілому бесіду назвав "ознайомчою і душевною".

Нагадаємо: 20 квітня Євген Шевченко прибув до Мінська і зустрівся з Олександром Лукашенко. Невизнаний президент запевнив, що його позиція по українській державі залишається незмінною і сказав, що "дуже хотів би, щоб Україна була нашою".

Глава СН і перший заступник глави фракції Олександр Корнієнко заявив, що Шевченко доведеться пояснити свій вчинок.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...