Хочеться вірити в Рональда Рейгана, але є сумніви: Мешканці окупованого Криму розповіли, чого очікують від президента Зеленського

Журналісти Крим.Реаліі поцікавилися у жителів Криму, що вони думають про результати виборів і чого очікують від новообраного глави держави Володимира Зеленського. Один з опитаних чоловіків не виключив, що Зеленський може стати, як Рональд Рейган, а може бути буде черговим президентом керованим певними бізнес-групами, зазначають Патріоти України.
Інший чоловік зазначив, що «Україна дуже пощастило, що вони обрали Зеленського і вигнали з тріском ось такого президента, який обкрадав країну, який повбивав українців і йому місце у в'язниці і на довго. Ми любимо Україну і хочемо, щоб вона була поруч з нами».
Третій чоловік заявив, що новий президент повинен в першу чергу скасувати заборону на в'їзд для громадян Росії. Батько маленької дитини зазначив, що чекає вирішення питання на Донбасі. Дівчина висловила надію, що «Крим отримає можливість відвідувати Україну без закордонного паспорта».

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....