"Хочу попередити владу": Турчинов розповів, що зроблять прихильники Порошенка, якщо його літак не сяде в Києві

Керівник центрального штабу "Європейської солідарності" Олександр Турчинов напередодні повернення Петра Порошенка в Україну заявив, що влада може розглянути варіант посадки літака не в Києві, а в іншому аеропорту України. Турчинов погрожує, що в такому разі велика кількість прихильників Порошенка вирушить на Банкову до Офісу президента з протестом. Про це він заявив на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter, передають Патріоти України.

"Хочу попередити владу, що у разі їхньої спроби по російсько-білоруській кальці посадити рейсовий літак, яким повертатиметься Порошенко, в іншому місці, всі небайдужі українці поїдуть його зустрічати з Жулян на Банкову!" - заявив він.

За словами Турчинова, літак з Порошенком на борту прилетить о дев'ятій годині до столичного аеропорту Жуляни, де його зустрічатимуть прихильники. Раніше, 17 грудня, Порошенку слідчі ДБР спробували вручити повістку з викликом на допит, проте він проігнорував їх і сів у машину, поїхавши у невідомому напрямку. Пізніше політик залишив Україну і заявив, що повернеться додому лише через місяць, вже після новорічних та різдвяних канікул. Прес-служба політика стверджує, що він відбув у "заздалегідь заплановане дипломатичне турне".

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...