Хочу попросити вибачення у Нацкорпуса: На сайті Шарія з'явилася несподівана заява

Блогер Анатолій Шарій вибачився перед представниками Національного Корпусу. Таке повідомлення з'явилося сьогодні на партійному сайті "Шарій.нет", передають Патріоти України.

"Хочу попросити вибачення, в першу чергу, у Національного Корпусу. Я був неправий. Прошу припинити переслідування моїх прихильників, бо у всьому, що сталося, винен я, а не вони. Також хочу вибачитися перед членами "Партії Шарія", здоров'я і життя яких опинилися в небезпеці через мої дії", - йдеться в повідомленні.

Пізніше з’ясувалося, що партійний сайт Шарія зазнав хакерської атаки та був зламаний. Наразі невідомо, хто саме здійснив атаку. Національний Корпус, який в останні дні зазнавав найбільшої критики від Шарія за ніби-то напади на його партійців, розмістив на своїх ресурсах повідомлення про те, що це "результат роботи невідомих патріотів з високим рівнем IT-навичок".

"Це ще раз доводить, що "невловимого" Шарія можна діставати не тільки через первиховання його зомбоватників на вулицях, але й цілком нескладно "доганяти" в Інтернеті. На його території – там, де до цього моменту він вважав себе недосяжним та почувався у цілковитій безпеці", - йдеться на сайті Національного корпусу.

Нагадаємо, конфлікт одіозного блогера Шарія та його партії з націоналістами розпочався після акції "Партії Шарія" в Києві 17 червня. Внаслідок сутичок після якої було побито ветерана російсько-української війни та кількох прихильників Шарія.

Шарій звинуватив Національний корпус в переслідування його активістів та в ініціюванні "сафарі" на них. Національний Корпус, своєю чергою, називає Шарія та його прибічників проросійськими діячами та говорить про те що «за червоними кульками готується прийти "русская весна".

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...