"Хочу православную, целомудренную и без силикона": У РФ чоловіки пропонують допомогу українкам в обмін на секс та роботу по дому

У російській соцмережі «ВКонтакті», забороненій в Україні, стали з’являтися сотні дописів російських чоловіків, які пропонують українським переселенкам допомогу в обмін на інтимні відносини та роботу по дому. Про це повідомляє російське правозахисне видання "Верстка", передають Патріоти України.

Подібні повідомлення стали з’являтися у ВКонтакті з кінця лютого. Тобто одразу після повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Автори оголошень «Допоможу українці з житлом» часто не приховують, що шукають собі партнерку для сексу, дружину, домогосподарку чи няню для дітей серед українських жінок, які були змушені покинути будинок через напад Росії.

Відповідні пропозиції від російських користувачів з’являються як у регіональних групах, так і у великих пабліках. Наприклад, у «ВКонтакті» є численна група «Біженці з України», яка налічує понад тисячу підписників. Також є пабліки, присвячені знайомствам із біженками чи депортованими українками.

Журналісти видання зв’язалися з авторами деяких оголошень, щоб дізнатись, чому вони шукають саме українок. 29-річний Дмитро з Москви пояснив, що хоче одружитися з українкою через те, що «дівчата в Росії не поважають хлопців і їм потрібні тільки гроші».

Ще один москвич повідомив, що “дев’яносто відсотків московських дівчат не те що створити затишок у будинку не можуть, а й готувати не вміють”. За його словами, “українські дівчата інші”.

Житель Санкт-Петербурга сказав журналістам, що згоден допомогти лише тим українкам, які поділятимуть його позицію щодо війни в Україні. «Їм змалку втюхували, що Росія погана. А перевиховати я вже не зможу. Там уже ненависть та ворожнеча у неї в голові. Якщо вона приїжджає, має розуміти, що я за Росію і військовозобов’язаний», – заявив він.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....