Хочуть назвати захоплення Донбасу і Херсонщини "перемогою" : У ГУР розкрили плани нової пропаганди РФ

Влада РФ готує своє суспільство до того, щоб назвати, мовляв,"перемогою" вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей, утримання Херсонської області, а також, ймовірно, частково Запорізької області. Агресор несе великі втрати і буде намагатися виправдатися перед своїм суспільством. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, передають Патріоти України.

"Вони вже готують своє суспільство до того, що в принципі вихід на адмінкордони (Луганської та Донецької області) і утримання Херсонської області, можливо, навіть частково Запорізької області - це вже є перемога", - розповів він в інтерв'ю Українській правді.

Як стверджує глава розвідки, Росія може задіяти такий сценарій, оскільки на початку, мовляв,"спецоперації" проти України військове керівництво чітких і конкретних географічних завдань не ставило. Таких цілей немає і зараз.

За його словами, Москва готує так званий план Б, щоб спробувати зробити зі своєї поразки "перемогу". Однак виправдатися не вдасться. "Вони готують собі, як то кажуть, план Б, щоб виправдатися перед своїми людьми, що ж вони саме тут робили і як їм показати свою перемогу, зробити зі своєї поразки свою перемогу. Це абсолютно не спрацює", - підкреслив Кирило Буданов.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...