Хочуть прорвати ворота на Дніпро: Експерт пояснив, навіщо окупанти наступають у бік Покровська

Російські окупанти попри шалені втрати не полишають спроб наступати на Торецьк та Покровськ. Їх цікавить так званий "Торецький трикутник" - Часів Яр - Торецьк Очеретине, а Покровськ - це ворота на Дніпропетровщину. Про це в ефірі каналу "Ми - Україна" розповів військовий експерт, полковник Сергій Грабський, передають Патріоти України.

"Тут ми спостерігаємо відчайдушні намагання противника просунутися до Костянтинівки, тобто завершити окупацію Торецька як останньої частини Донецької агломерації, яка перебуває під контролем України. І вони намагаються виконати це завдання, не рахуючи втрат", — зазначив експерт.

Також окупанти пробиваються до Покровська. Тут, за словами експерта, в окупантів другорядна, але не менш важлива ціль. "Похідна задача — просування у Покровськ, який є воротами у Дніпропетровську область", — додав Грабський.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...