"Хочуть скласти зброю": Окупант розповів про масові відмови воювати серед загарбників (аудіо)

Військові РФ продовжують зізнаватися у намірах втекти від війни в Україні. Бажання не воювати висловлюють не тільки рядові загарбники, а й офіцери путінської армії, передають Патріоти України.

Про наміри колег якнайшвидше поїхати додому в Росію заявив один із окупантів. Аудіоперехоплення його розмови, ймовірно, з дружиною оприлюднив на YouTube радник глави МВС Антон Геращенко.

"У нас піхота – офіцери й контрактники – збираються йти до Завацького і зброю складатимуть там. Відмовлятимуться далі воювати. Після 15-го числа", – заявив загарбник, але про який саме місяць ідеться – невідомо.

На запитання жінки, а що з ними буде далі, той запевнив: "нічого". Окупант із колегами сподівається, що якщо на такий крок піде вся піхота, то командування, "здається, заб'є х*р на все це".

Росіянка йому повідомила, що у Балтійську (Калінінградська область РФ) набрали людей для швидкого відправлення в Україну. Мабуть, вона понадіялася, що завдяки такому поповненню лав загарбницьких військ її знайомого окупанта командування відпустить додому.

Раніше ГУР оприлюднило аудіоперехоплення розмови російського військового з дружиною, в якій той теж згадував свого командира полку на прізвище Завацький. Проте він говорив не про наміри просити у нього про звільнення чи відрядження, а готовність "кинути йому гранату в окоп".

Характеристики "Калібрів" завжди були завищені окупантами, – начальник Центру стратегічних комунікацій сил оборони Півдня

субота, 27 квітень 2024, 19:17

Російська армія побоюється виводити в Чорне море надводні кораблі, знову скориставшись для пусків "Калібрів" підводними човнами. На цьому наголосив начальник Центру стратегічних комунікацій сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук 27 квітня в ефірі ...

Не був пристебнутим, а машина поїхала на заборонений сигнал світлофора: В Ізраїлі міністр нацбезпеки потрапив у ДТП

субота, 27 квітень 2024, 18:44

Увечері 26 квітня в місті Рамла в Ізраїлі в ДТП потрапив автомобіль, у якому їхав міністр національної безпеки Ізраїлю Ітамар Бен-Гвір. Про це повідомило видання Ynet, передають Патріоти України. Бен-Гвір потрапив в аварію після того, як їхав із місця ...