"Хочуть спробувати завдати нових ударів": Зеленський заявив про наступальні плани Росії

Росія готує новий наступ, аби зламати український спротив. Окупанти зібрали десятки тисяч солдатів та техніки. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час виступу перед парламентом Південної Кореї, передають Патріоти України.

“Окупанти сконцентрували десятки тисяч солдатів та техніки, щоб спробувати завдати нових ударів. Найскладніша ситуація у Маріуполі. У нашому південному портовому місті, яке заблоковано російськими військами з 1 березня. Це було півмільйонне місто”, – розповів Володимир Зеленський.

Він також додав, що окупанти заблокували місто і не давали можливості завести в нього навіть воду та їжу. Вони намагалися захопити його, повністю зруйнувавши.

“Там загинули десятки тисяч людей. Але навіть з огляду на це, росіяни не припиняють наступати. Вони хочуть зробити так, щоб Маріуполь був показово знищеним”, - наголосив Володимир Зеленський.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...