Хочуть торг: Орбан вважає, що Путін і Сі вірять у мирні переговори з Україною до кінця року

Путін та Сі Цзіньпін вважають, що до кінця року між Києвом та Москвою відбудуться мирні переговори. Про це повідомляє El Pais, передають Патріоти України.

"Путін і Сі Цзіньпін вважають, що до кінця року між Україною та РФ відбудуться мирні переговори", - йдеться у повідомленні.

За даними видання, про це заявив голова уряду прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан у конфіденційному листі європейським лідерам після своїх поїздок до Москви та Пекіна.

Як зазначається, угорський лідер у конфіденційному звіті про свої поїздки до Москви та Пекіна запевняє, що його мета – щоб Європа виступила з мирною ініціативою для України.

Як повідомлялося, після візиту до Києва Орбан відвідав Москву й Пекін, де намагався обговорювати «мирні ініціативи» щодо завершення війни в Україні.

Читайте також: Орбан переказав лідерам ЄС позицію Путіна, що «час не за Україну, а за російські сили»

Від початку «турне» угорського лідера політичне керівництво ЄС заявило, що під час таких візитів Орбан представляє виключно себе та позицію своєї країни і не уповноважений представляти інтереси ЄС.

Президент Володимир Зеленський на пресконференції у Варшаві заявив, що посередниками у мирних переговорах можуть бути лише ті країни, які можуть серйозно впливати на режим Путіна у військовому чи економічному плані.

"Це план розгортання Третьої світової війни": Безсмертний пояснив, що криється за "мирними ініціативами" Орбана

вівторок, 16 липень 2024, 10:24

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який видає себе за миротворця і нібито прагне завершення війни в України, насправді може мати зовсім інші плани. Глава угорського уряду мріє про послаблення Європи й перегляд Тріанонського договору. Таку думку в і...

Не проукраїнська Ніккі Гейлі, як гадалося: Трамп обрав собі проросійського кандидата у віце-президенти. Що то за один

вівторок, 16 липень 2024, 9:32

8. "Трамп представив 39-річного сенатора від Огайо Джей Ді Венса як свого кандидата у віцепрезиденти. На тлі чимдалі голосніших розмов про "американську геронтократію" однозначно сильний крок. І ослаблення позицій Байдена. В котрого в команді явно брак...