Хочуть жити у комфорті: У Херсоні окупанти планують заселяти у квартири українців співробітників ФСБ

Радник голови Херсонської обласної військової адміністрації, депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань заявив, що окупаційні сили хочуть використовувати майно херсонців, які залишили місто, для розселення здебільшого співробітників російської ФСБ. Про це повідомляє проект Радіо Свобода "Новини Приазов'я", передають Патріоти України.

"На сьогоднішній день родини ФСБшніків, а це здебільшого ФСБшники, а не військові, розселені в центрі Херсона – в готелі "Оптіма". Зараз ФСБшники активно працюють з головами ОСББ якраз щодо моніторингу вільних квартир, щоб можна було заселятися до квартир, бо готель готелем, а вони хочуть переїжджати до більш комфортних умов. Тож вони зараз з'ясовують, які квартири вільні, хто виїхав остаточно, і наскільки давно не з'являлися люди. І починають переселятися саме в ці квартири з готелю", – заявив Хлань.

За його словами, є випадки, коли місцеві жителі змушені повертатися до своїх домівок, попри окупацію, але тих, хто залишає окуповану Херсонщину, більше.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...