"Ходять чутки, що Путін помер": Політтехнолог розповів, навіщо Кремль вирішив святкувати річницю війни з Україною

осійський диктатор Володимир Путін повинен особисто звернутися до Федеральних зборів РФ, щоб показати, що він ще живий. Диктатор хвалитиметься "успіхами" у війні проти України та ситуацією в Росії. Про це в етері телеканалу FREEДОМ сказав політтехнолог Тарас Загородній, передають Патріоти України.

"Послання до Федеральних зборів - це обов'язок Путіна у форматі міжелітної розмови. Сенатори повинні переконатися, що Путін живий. Бо ходять чутки в Кремлі, що диктатор помер, а його роль грає актор. На цей виступ він має з'явитися особисто, не використовуючи двійника - цього вимагає оточення. Друге - він повинен дати меседж еліті, бо вони повинні розуміти, чи є вихід з ситуації, куди рухається країна і що буде з їхніми інтересами", - сказав Загородній.

Також політтехнолог вважає, що на річницю кривавої війни Путіну потрібні гуляння, що показати, що у Росії все добре. "Цим він хоче показати росіянам, що все добре, у них суцільні "успіхи". Щодо того, чи оголосить він мобілізацію чи воєнний стан - сумніваюсь. Вони і так можуть набирати людей. Кордони їм не потрібно закривати, а просто підготувати списки чоловіків, яким заборонений виїзд чоловіків призовного віку", - сказав політтехнолог.

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...