"Ходять по ресторанах і вимагають знижок": Путін посміявся над українськими біженцями в Європі (відео)

Президент держави-агресорки Росії Володимир Путін зневажливо висловився про українських біженців у Європі, заявивши, що вони «ходять по ресторанах і вимагають знижок». Про це він сказав під час заходів до Дня народної єдності, передають Патріоти України.

«Відчуйте різницю між тими людьми, які приїхали з України до нас, і тими, які знаходяться у Європі. Там ходять по ресторанах і вимагають знижки, а у нас люди просяться на роботу», – зазначив диктатор, дії якого і змісили українців виїжджати за кордон, рятуючись від російських ракет.

Як відомо, повномасштабне вторгнення Росії в Україну спричинило наймасштабнішу міграційну кризу з часів Другої світової війни. За даними ООН, через війну майже третина населення України покинула свої домівки.

Кількість біженців з України, зареєстрованих для тимчасового захисту або в аналогічних національних схемах захисту в Європі, за даними ООН на кінець вересня, досягла 4,183 млн.

"Ми не станемо стороною конфлікту": У Німеччині запропонували збивати дрони над заходом України силами ППО країн НАТО

субота, 11 травень 2024, 21:44

Члени німецького парламенту від урядових "Зелених" та "Вільних демократів", а також опозиційної ХДС виступають за те, що системи протиповітряної оборони країн НАТО збивали дрони над західною частиною України, передають Патріоти України. "Це розвантажит...

"Врешті, невдахи-окупанти згоріли разом із авто": Група загарбників на багі намагалася прорвати оборону військових єгерів (відео)

субота, 11 травень 2024, 21:24

Російські війська намагалися штурмувати на багі позиції десантників 71-ї єгерської бригади. Захисникам вдалося ліквідували окупантів. Про це йдеться на сторінці бригади. Група російських окупантів на багі намагалася прорвати оборону підрозділу 71-ї єге...