Ходорковський зробив прогноз щодо майбутнього Лукашенка

Білоруси – це "милі люди", тому Лукашенку не варто боятися.

Майбутнє Олександра Лукашенка спрогнозував російський бізнесмен і опозиціонер Михайло Ходорковський. Він підкреслив, що білоруси – це "милі люди", тому Лукашенку не варто боятися того, що його повісять, повідомляють Патріоти України.

Водночас російський опозиціонер впевнений у тому, що Лукашенка відсторонять від влади. "Лукашенка зжеруть білоруси за допомогою росіян. Це точно", - заявив Ходорковський.

У той же час він упевнений, що розв'язка протестних акцій в Білорусі відбудеться протягом двох років. "Білоруси - милі люди, і вони його не повісять. До слова, треба зауважити, українці теж. Тому що, якби українці були такими ж, скажімо, міцно пам'ятними, як наші більш західні друзі (як поляки, наприклад), я думаю, що Янукович би вже не жив. Але українці, як і росіяни, не особливо пам'ятають зла. Білоруси теж. Так що Лукашенка, я думаю, не повісять", - додав Ходорковський.


Джерело: Гордон

Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова зросла, пошкоджено 20 будинків в центрі міста (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:03

Кількість постраждалих внаслідок удару російських окупантів по центральній частині Харкова 5 травня виросла до 15 осіб. Про це проінформувала у Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. "Станом на зараз кількість травмованих ...

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...