Ходили групами по магазинах: До Білорусі прибув черговий ешелон з російськими військовими

До Білорусі перекинули ще один ешелон із російськими військовими в ніч проти 7 січня у складі близько 700-800 осіб. Про це повідомляє моніторингова група "Беларускі Гаюн", передають Патріоти України.

Там уточнили, що в ніч проти 7 січня о 02:10 за мінським часом через станцію "Смоленськ" у напрямку Білорусі проїхав спецешелон із 15-ма пасажирськими вагонами. У Білорусі він прибув на залізничну станцію "Вітебськ". У вагонах перебував особовий склад російської армії – близько 700-800 осіб.

Зазначається, що цей ешелон проїхав тим же маршрутом, що й попередній, який прибув до Вітебська у ніч проти 6 січня та привіз близько 700-800 російських військових.

Тож за останні два дні Росія могла перекинути до білоруського Вітебська щонайменше 1400-1600 своїх військових. "Додатковим підтвердженням є те, що ввечері 6 січня в різних місцях міста було помічено солдатів ЗС РФ, які ходили групами по кілька осіб і відвідували магазини", – зазначається у повідомленні.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...