"Хохляцька дитина, бл*дь, їх потрібно задушити ще в утробі": Окупант розповів дружині, що вбиватиме навіть малюків і вагітних українок (відео)

Російський військовий вибухнув ненавистю до українського народу і зокрема до немовлят. Окупант заявив, що українських дітей "потрібно ще душити в утробі" матері. Відповідну розмову загарбника із його дружиною чи то дівчиною перехопила українська розвідка, передають Патріоти України.

"Ця розмова в черговий раз підтверджує, що це не просто війна з відповідними військовим цілями, а цілеспрямований геноцид української нації", - зазначають в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

"Кисуль, це всього лише хохли, кисуль, це всього лише непотріб, це всього лише пил, блін. Забудь ти про цю націю, не буде її ніколи в житті. Залишилось лише трішки. Її зітруть з землі і все, не буде цієї хохляцької ненависті. Вони самі винні в тому, що накоїли. Тому нехай вже вмирають швиденько", - сказав окупант.

Росіянин також додав, що йому байдуже на українських дітей. Своє жорстоке ставлення окупант пояснює пропагандистською нісенітницею про те, що українських дітей нібито навчають у таборах ненавидіти росіян.

"Пох**й на них також. Я їб**в їх в рот їхніх дітей. Всіх дітей уй**бків. Розумієш, виродків навчають в таборах ненавидіти росіян, от і все. Хохляцька дитина, бл**ть, треба задушити нах**й, ще в утробі нах**й…Тому я буду так і робити, і роблю", - підсумував росіянин.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....