Холопська мольба "царя" на колінах: Володін від імені Держдуми РФ запевняє, що мобілізації не буде, як і першого ядерного удару

У правлячій верхівці РФ точиться боярська гризня партій миру та війни за те, яку доленосну заяву зробити Путіна у день побєдобєсія. Звісно остаточний вибір за схибленим диктатором.

Голова Держдуми РФ В'ячеслав Володін запевняє, що мобілізації в Росії не очікується і що ядерний удар з боку РФ можливий лише як відповідь. Таку заяву довірена особа Х*йла, що уславилась висловом "Є Путін - є Росія. Немає Путіна - немає Росії", зробила в ефірі радіо "Комсомольська правда", передають Патріоти України.

Пряма мова на запитання, чи може бути мобілізація в Росії: "Ні. Ні. Я вам в ефірі і без ефіру скажу це". Володін також запевнив, що ядерний удар з боку РФ можливий тільки як відповідь. "Щодо Російської Федерації, ви знаєте, у нас це закладено тільки як можливість відповіді на завданий удар... У нас це тільки відповідь, це тільки в рамках оборони, якщо завдадуть – ми відповімо", – сказав він.

Такі заяви відображають погляди тієї частини кремлівської верхівки, що усвідомлює: мобілізація як подальша ескалація війни з Україною та колективним Заходом, як і вимахування "ядерної дубинкой" шлях до катастрофи.

При цьому ставленик Путіна не забув свій виступ здобрити імперською маячнею, в руслі затвердженого Х*йлом офіціозу. Так глава Держдуми натякнув на необхідність проведення "референдумів" на заході України щодо приєднання українських територій до сусідніх країн. - Адже Путін все ще сподівається досягти компромісу з Заходом через залучення Польщі, Румунії та "гнилого яблука Європи" Угорщини у поділі України, котру на його думку "друга армія світу" в ці дні добиває десь на півдні.

Володін також заявив, що у 2014 році Крим "від'єднався від України", а так звані "ДНР" та "ЛНР" нібито "ухвалили рішення вийти зі складу України та стати самостійними".

Можуть бути встановлені на F-16 чи навіть радянські літаки: Британія вперше передасть Україні високоточні авіабомби з лазерним наведенням

середа, 24 квітень 2024, 13:19

Великобританія передасть Україні бомби з лазерним наведенням Paveway IV у рамках останнього пакету військової допомоги. Про це пише The Тelegraph, передають Патріоти України. Бомби можуть бути встановлені або на американські винищувачі F-16, які мають ...

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...