Хомчак заявив, що на Донбасі можуть поновитися бойові дії

Головнокомандувач ЗСУ взяв участь у засіданні Вишеградської групи. Він наголосив на важливості міжнародної підтримки України.

Головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак не відкидає ймовірність відновлення локальних бойових дій в зоні ООС. Про це Хомчак заявив на засіданні очільників збройних сил країн Вишеградської групи у форматі з Україною, передають Патріоти України із посиланням на прес-службу генштабу у Facebook.

Хомчак поінформував партнерів про безпекову обстановку на Донбасі. "На лінії розмежування на Донбасі діє повний і всеосяжний режим припинення вогню. Його запровадження дозволило суттєво знизити вогневу активність противника, однак ймовірність відновлення локальних бойових дій залишається", – заявив Хомчак.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...