Хороші новини зі східного напрямку: ЗСУ знищили одразу три російських літаки

Сьогодні вранці, 17 лютого, українські захисники збили одразу три російські літаки — два винищувачі-бомбардувальники Су-34 та один винищувач Су-35, інформують Патріоти України.

Як повідомив командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук у своєму telegram, хороші новини прийшлі зі Східного напрямку фронту. Він подякував нашим захисникам за їхню роботу.

"Уранці 17 лютого 2024 року на Східному напрямку підрозділами Повітряних Сил Збройних Сил України знищено одразу три ворожі літаки – два винищувачі-бомбардувальники Су-34 та один винищувач Су-35", - написав він.

Голова МЗС Латвії пробігла півмарафон заради збору коштів на дрони для захисників України

неділя, 19 травень 2024, 21:17

Міністерка закордонних справ Латвії взяла участь у Ризькому марафоні задля збору коштів на дрони для України, та подолала дистанцію півмарафону – 21 кілометр. У суботу Байба Браже оголосила, що зареєструвалася на дистанцію 21 км, що буде першим її півм...

"Постраждали 13 людей": У міноборони РФ заявили про обстріл Білгородщини

неділя, 19 травень 2024, 20:54

Російське міністерство оборони заявило про нібито знищення 4 повітряних засобів над Білгородською областю. Водночас відомо про буцімто 13 постраждалих. Про це повідомляє міноборони РФ, передають Патріоти України. "Близько 19:00 мск припинено чергову сп...