Хороший чоловік - із дружиною радився: Як "слуга народу" купував Jaguar на засіданні Ради (відео)

Листування свідчить, що дружина Олександра Кабанова вже випробувала новий автомобіль.

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Кабанов під час засідання Верховної Ради купував автомобіль Jaguar F-Pace престиж-комплектації вартістю $63 тис. Журналістам вдалось сфотографувати листування, повідомляють Патріоти України із посиланням на TK Media.

Нардеп запропонував своїй дружині купити новий автомобіль. Після чого протягом двох пленарних тижнів провернув цю угоду. "Може купимо Ягуар F-pace? 63К, в наявності шоколадний з білим салоном. Вистачить на перший внесок з нульовим кредитом", - написав він.

Кабанов кілька разів заходив на сайти продажу автівок. Він вдався до хитрощів з отриманням довідки про доходи. У листуванні з співрозмовником, підписаним як "Берд Страхова", запропонував зробити неправильну довідку для його дружини. Її декретну відпустку хотів назвати роботою на ауторсі.

Листування свідчить, що дружина Кабанова вже випробувала новий автомобіль. "Машина вогонь. Їде 200 навіть непомітно", - відгукнулася вона.

Нардеп сказав дружині забронювати автомобіль і повідомив, що "закине бабло". Кабанов був готовий внести 30% від суми. Це трохи більш ніж $20 тис. Депутат попросив дружину знайти інструктора з активного водіння. Вона у відповідь відправила йому фото нового автомобіля.

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...